Teljes filmek magyarul egy szuper oldalon

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan csapatban dolgozhatok, akikkel még néha hétvégén is van kedvünk látni egymást. A legtöbb munkahelyen a tapasztalataim szerint amint lejár a munkaidő pénteken, mindenki megy a maga dolgára, és nem is kommunikálnak egymással a kollégák hétfőig. Nem úgy nálunk! A múlt hévégén filmes napot tartottunk például.

Egészen pontosan online filmes napot, mert semmi kedvünk nem volt moziba menni. Összegyűltünk Kristóf lakásán, aki vállalta, hogy ő lesz a közös filmnézős délután házigazdája. Egyszer már voltam nála, és nem voltam elragadtatva a DVD gyűjteményétől, úgyhogy nem igazán tudtam, mennyire örüljek, hogy az ő kezében van a sorsunk. Aztán kellemesen csalódtam, amikor megláttam a TV-re kötött laptopot – ekkor jöttem rá ugyanis arra, hogy neten tudunk nézni valamit.

Kristófnak nem jutott elsőre eszébe, hogy mi az oldal neve, csak a szlogen maradt meg a fejében, ezért ezt írta be a keresőbe: Online filmek -Teljes filmek magyarul! És láss csodát, elő is kerül a mozi.ma oldala, ahol utána szavazás útján döntöttük el, hogy pontosan mit fogunk nézni. Mivel nőuralom van nálunk, ezért mi dönthettünk, de mi se igazán tudtunk egyetérteni. Végül a legújabb Karib-tenger kalózai mozi került a képernyőre, természetesen magyarul.

Online filmek -Teljes filmek magyarul! – ebben a mondatban igazából minden benne van, amit tudnod kell a mozi.ma-ról. Én most néztem először online filmet, eddig a párommal mindig a letöltésre esküdtünk, de azt hiszem mostantól kezdve ez másképp lesz: Nagyon megtetszett a filmkeresés egyszerűsége és gyorsasága, valamit azt, hogy nem kell negyed órát várni arra, hogy lejöjjön egy film.

Maga a moziest egyébként elég közepesre sikeredett, köszönhetően annak, hogy nem épp a legjobb filmet választottuk ki erre az alkalomra. Viszont ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő ilyen buli már nálunk lesz, hiszen a mozi.ma az én gépemen is ugyanúgy elérhető, mint Kristófén, vagy bárki másén. Ha a weboldal címe pedig nem jutna eszembe, ez a mondat biztos nem megy ki soha a fejemből:
Online filmek -Teljes filmek magyarul!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.