Nyugdíjasként dolgozni jó, mert segíteni tudok a gyerekeknek!

Kaptam egy szuper mellékállást a közeli sütödében. Nem gondoltam volna, hogy ilyen idősen még kelleni fogok valahova, sőt azt sem gondoltam, hogy ilyen idősen még dolgozni szeretnék, de ahogy beköszöntött a nyugdíjas kor, olyan szinten éreztem magam haszontalannak, hogy muszáj volt valamit találnom, amivel elfoglalom magam. Meg azért is jó ez, hogy kaptam ezt az állást, mert egy csomó, kedves embert megismertem, és még egy kis pénzt is keresek, amit el tudok költeni az unokámra. Elég sokba van egy gyerek, a fiamék persze megtesznek mindent, de azért nem árt nekik egy kis segítség, hogy mindenből a legjobbat tudják megadni a kis csöppségnek.

 

A múltkor például, mikor náluk voltam, mesélték, hogy szeretnének venni egy új babakocsit, mert a régi amilyen olcsó volt, olyan silány minőség és alig forog már a kereke, pedig mondhatni új, hiszen nem régen vették. Teljesen elszomorodtam, hogy ennyire nem vált be a babakocsi, és ezzel a lendülettel el is döntöttem, hogy segíteni fogok nekik venni egy újat, ami még a következő gyereket is kibírja majd. Persze, egy ilyen minőségű babakocsi sokkal többe kerül, mint az előző, de azért azt mérlegelni kell, hogy az a drága, amit drágábban veszünk, vagy az, amit nagyon olcsón, de nem tudunk használni, csak 1-2 hónapig. Ebből a szemszögből nézve inkább a gagyi babakocsit tartom drágának.

 

Elég az hozzá, hogy mikor bementem a sütödébe, rögtön szóltam a kis munkatársaimnak, hogy mi a tervem. Szerencsére volt olyan kollégám, akinek volt tapasztalata az ügyben, és ő ajánlotta, hogy a weboldalon, ahonnan ők rendeltek babaverda.hu mindenképpen nézzem meg, mert nagyon szuper babakocsikat lehet ott venni, szuper árakon. Mivel én nem értek annyira jól az internetezéshez, megkértem, hogy segítsen, és valóban, csodálatosan szép, masszívnak tűnő babakocsikat találtam. Kértem, hogy küldjük már át a kisfiaméknak is, hogy mit szólnak hozzá, mert ha tetszik nekik, akkor én megrendelem nekik, a kollégám segítségével. Kiderült, hogy pontosan ugyan ezen az oldalon nézelődtek ők is, és ugyan azt a babakocsit néztük ki, csak én a zöldre gondoltam, ők meg a szürkére. Végül a szürkét rendeltem, hagy legyen olyan, amilyen nekik tetszik, végül is csak ők fogják a legtöbbször használni. Nagyon tetszik nekem, meg kell, hogy mondjam, már ránézésre is sokkal profibb, mint az előző. Ennek fémből van a váza, nagyon masszív és cserélhető huzatos, így ha összepiszkolódik, egyszerűen ki lehet mosni.

 

Már csak ezért is megérte visszamenni dolgozni, és nem is fogom abbahagyni, ameddig csak bírom. nem csak, hogy szuper elfoglaltság, de a gyerekeknek is tudok segíteni, ami egy külön hatalmas öröm a számomra.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.