Micsoda öröm!

Korábban egy cukrászdában dolgoztam, ahol különböző süteményeket sütöttem, kávét szolgáltam fel, fogadtam a vendégeket és néha még kóstolót is tartottam. Szerettem itt dolgozni, de éreztem, hogy ez nem az, amit életem végéig csinálni szeretnék.

Ugyan nem volt ilyesfajta végzettségem, csupán nagyon jó a kézügyességem és szeretek sütni, épp ez volt az, ami a főnökömet már a próbanapomon is teljes mértékben meggyőzte. A kollégákkal is nagyon jóban voltam, szoros barátságokat is kialakítottam, és amikor innen eljöttem, Laurával ugyanúgy nagyon jóban maradtunk.

Később ő is eljött a cukrászdából, de nem azért, amiért én. Már régóta együtt volt a párjával már akkor is, mikor én megismertem őt. Azóta már össze is házasodtak, és nemrég bejelentette nekem is, hogy babát vár.

Az öröm hatalmas volt a részemről is, hiszen ők ketten annyira jó párost alkotnak, hogy öröm rájuk nézni. Ráadásul tudtam azt is, hogy jó ideje már törték a fejüket azon, hogy gyereket vállaljanak.

Úgyhogy most náluk minden a babavállalás körül forog. Felújították a lakást, a babaszoba is alakulóban van, de ezek mellett rengeteg mindent kell még elintézniük. Mikor múltkor elmesélte, mennyi mindent kell venniük, csak tátott szájjal hallgattam őt. Volt azért néhány olyan dolog, amiről nem is tudtam, hogy mi az. Viszont az egyik dologban igazán nagy hasznomat vette Laura, hiszen amikor elmondta, hogy babakocsit keresnek, én is rögtön ráálltam a témára és segítettem nekik keresni.

Megnéztük közösen, hogy pontosan mi is az, amit ilyenkor figyelembe kel venni, ez alapján kezdtünk el válogatni is. Találtunk egy weboldalt, a babakocsik.hu-t, ahol számos babakocsi közül lehet válogatni. Az oldal nagyon szép, letisztult, könnyen el lehet rajta igazodni, és a kapcsolat fülecskénél pedig részletesen le van írva az is, hol található a bolt. Még parkolási lehetőség is van, a nyitvatartás pedig igazán rugalmas. Aki esetleg nem kocsival menne oda, annak 100.000 forint felett ingyenes kiszállítási opcióval is megoldható minden, így nem kell senkinek sem aggódnia amiatt, hogyan jut haza a babakocsi.

A sportbabakocsi, amit végül Lauráék megvettek, puha kárpitozással van borítva, igazán fiatalos a külseje, ez pedig hozzájuk is illik.

Még újszülöttek számára is teljesen megfelelő, hiszen a babakocsi támlája több fokozatban is állítható, így a pici kényelmesen tud aludni benne. Nagyon könnyen lehet kezelni, szóval szinte bárhova el tudja vinni magával az ember, még akár nyaraláshoz is.

Ami még nagyon megtetszett nekünk benne, az a háttámla, amit le lehet engedni, így a kupola automatikusan váltja a saját pozícióját. Amikor aztán végül úgy döntöttek, hogy meg is veszik, odatelefonáltak, hogy elérhető-e még ez a babakocsi. A rugalmas nyitvatartásnak köszönhetően már szinte másnap el is mentek az üzletbe, ahol nagyon jó kiszolgálást kaptak, mindenki kedves volt és segítőkész. Miután megvették és hazahozták, még engem is felhívtak, hogy ugorjak át és élőben is nézzem meg a remek babakocsit, amit közösen kiválasztottunk. Örültem, hogy legalább ebben tudtam segíteni, bár arról ne is beszéljünk, hogy azóta hány dolgot összevásároltam még a picinek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.