Elkerülhető lett volna a kenyér nélküli nap, ha téli gumik vannak az autón…

Mindenki szereti a friss péktermékeket reggelente. Nincs is jobb, mint egy friss ropogós héjú, még langyos vekni farát elmajszolni, vagy friss zsemle vagy valami egyéb virslis csónakba beleharapni. Üres gyomorral ugye lehet belevágni egy új napba!

Pékként dolgozom szülőfalum pékségébe. Mondanom sem kell, az egyik leghálásabb dolog a világon, egy kis közösség kenyér osztója lenni. Mindenki ismer, és mosolyogva jókedvűen köszönnek, főleg ha már annyi ideje csinálod, hogy személyre szabottan tudod a vásárlók kedvenceit. Viszont annál szomorúbb dolog kevés van, mint amikor nem tud az ember a csillogó szemű öreg néniknek friss kenyeret adni. Ez az incidens úgy történt, hogy nem érkezett meg az alapanyag a pékségbe. Felvetődik a kérdés, miért nem szereztük be helyi boltból az alapanyagokat. Ennek az az oka, hogy a pékségen kizárólagos szerződése van a beszállítóval, rettentő kedvező áron kapjuk a termékeiket, viszont, ha kiderül, hogy máshonnan vásárolunk, akkor ez a megegyezés a kukába megy. Ezért maradt egy napra a falu népe friss kenyér nélkül.

Az eset úgy történt, hogy a sofőr nem készült fel a téli időjárásra. Hó fedte az utat, de a teherautón nyári gumik voltak. Ugye a nyári gumi hideg hatására, nagyon megkeményedik, ezért elveszti a tapadását az úton. Ki is sodródott, így az aznapi lisztünk az árokban végezte. Szerencsére a vezetőnek nem történt baja. Elnézést kértek a kellemetlenségért a pékségtől, a főnökünk pedig ajánlott nekik egy oldalt, ahol az ilyen problémájukat orvosolni tudják.

Amiért hasznos lesz a beszállítónak ez az oldal, hogy az ország egész területére szállítanak abroncsot és a weblap a legjobb téli gumi árakat tudhatja a magáénak. Az ügyfélszolgálatuk meglepő gyorsasággal segít, ha problémánk van, de az oldalon található GYIK is kimerítő válaszokkal tud szolgálni. Rendelés nap után, ha nem hétvégére esik, már másnap megkaphatja a vevő a kiválasztott termékét. Mindezek mellett könnyedén keresgélhet az ember a gumik mérete, típusa és árai között. Nem használt gumikat árulnak, és hibás termékeikre vállalnak garanciát. A honlap kezelőfelülete teljes mértékben felhasználóbarát, minden jelhez találunk magyarázatot, de ha valami nem tiszta, nyugodt szívvel fordulhatunk még mindig az ügyfélszolgálathoz.

Természetesen azonnal élt a lehetőséggel a beszállítónk és be is rendelt elég szép szám garnitúra gumit, hogy mindig az évszakra készen lehessenek a furgonjai. Nem fordulhat elő még egyszer, hogy nem érkezik meg az áru, mert az mind a két félnek elég kellemetlen. Ráadásul, ha van egy ilyen kényelmes lehetőség, hogy a legjobb téli gumi árakkal juthatunk abroncsokhoz, azt ki kell használni!

Az incidens óta nem történt olyan, hogy nem érkezett volna meg az alapanyag az üzletbe, így minden nap elláthatom szülőfalvam lakosságát friss ropogós kenyérrel. A beszállítónk azóta is arról a weblapról rendeli a gumijait és csökkent a balesetek száma is náluk. Érdemes mindig megfelelő abronccsal útra kelni, a mi és környezetünk épségében!

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.