Egy sütődében is szükség van klímára

Van egy kedvenc pékségem, minden reggel betérek oda, igazán sokrétűek, finom, reform termékeket állítanak elő.  Mindig csodáltak őket, hogy télen, nyáron, minden időszakban a meleg sütő mellett állnak és készítik a finomabbnál finomabb termékeiket. Az eladó térben is mindig kellemes hőfok uralkodik, bár ahogy a vásárlók be, illetve ki közlekednek gyorsan lehűl a hőmérséklet.
Ezért találták ki az üzletvezetők, hogy a fűtés klímával legyen megoldva. Mivel a nyár folyamán szereltettek be egy klíma berendezést, mely nem csak hűteni, de fűteni is tud magától értetődő megoldásnak tűnt, hogy a készüléket fogják használni erre a célra.

Az eladókkal szóba került vásárlások alkalmával, hogy ők nagyon örültek ennek a megoldásnak már a nyár folyamán is, amikor hűtésre használták. Nagyon jó időpontban érkeztek a szakemberek felszerelni a készüléket. Az üzlet tulajdonosa, egy remek vállalkozást talált az interneten, akik online forgalmaznak klíma készülékeket. Egyszerűen megrendelték, pár napon belül érkezett is egy hívás, hogy ők jönnének felszerelni a kiválasztott készüléket.

A kiválasztás során, mindenképpen szem előtt tartották azt, hogy ne csak hűteni lehessen nyáron a készülékkel, hanem fűteni is télen. A klímát forgalmazó cég – készülék leírásában feltüntette, hogy ha fűtés klímával funkciót alkalmazza a jövőbeni tulaj, azt -25 fokig teheti, és még ilyenkor is gazdaságos az üzemelése. Ez annak köszönhető, hogy a külső egységben található egy fűtőszál, ez megakadályozza a pára visszafagyását, illetve a kondenzvíz megfagyását.

Ez a klíma is mint hagyományos társa, rendelkezik, LED-es kijelzővel és öntisztító illetve, a tulajoson által tisztítható részekkel.
Amióta felszerelték a klímát, nem csak a nyári hónapok könnyebbek a hűtése által, de a tél is kellemesebb az üzletben, mesélték az eladók.

Csak bekapcsolják és rövid időn belül meleg lesz, és egyenletesen is tartja a hőfokot, minden beállítás kérdése.

Ezeket a beállításokat, nem csak a kézikönyvből tudják, hanem amikor a cég szerelői felszerelték a klímát, egy rövid ismertetést is tartottak szerelés után, ami után, minden dolgozó magabiztosan tudja kezelni a klímát akár fűteni, de akár hűteni szeretnének vele.

Ez nem lett volna feladata a szerelőknek, így is nagyon gyorsan és precízen dolgoztak, nem zavarva péksütemények eladását munkájukkal. Mindamellett, hogy a fizetendő árban, nem csak a készülék ára, de a kiszállítási díj és a szerelés ára is benne volt, mert a cég így tudja vállalni és kiadni azt a tanúsítványt, amely minden klímához szükséges, hogy megfelelő módon és képzett szakemberek segítségével lett felszerelve és elindítva. Így pékség üzletvezetőjére nem került plusz teher, hogy egy klíma szerelő engedéllyel rendelkező szakembert keressen, és külön időpontot egyeztessen vele. Rendkívül nagy előnye ez a klíma forgalmazó cégnek, mindamellett, hogy online rendelésnél is időt spórol magának az ember, hogy nem kell üzletről – üzletre járni, és ott elolvasva a klímák tudását a helyszínen.

Nem csak a pékségben dolgozók örülnek annak, hogy télen az üzlet klímával fűt, de a vásárlóktól is rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, hogy kellemes a hőmérséklet az üzletbe lépve és ott tartózkodva.

Folytatta a történetet az eladónő, hogy miután a szerelők végeztek a szereléssel, megtartották számukra a kis klíma ismertetőt, átadták a tanúsítványt és a számlát.

Az üzlet tulajdonos az online vásárláskor utánvételes opciót választott, miután a számlát kézhez vették átutalással egyenlíti ki annak összegét.

Garancia érvényes a termékeikre 3 év a beltéri egységükre és 2 év a kültéri egységre. Ez a termékek és a cég megbízhatóságát bizonyított a sütöde számára, melyben nem is csalódtak. Jó tapasztalataik vannak a nyári időszakról és a téli időszakban a fűtés klímával időszakban is hasonlóak már a kezdetek óta. Nincs párosodás, csak tiszta meleg levegő. Nagyon megbízható a készülék, minden időjárási viszonyban tökéletesen működik. Csak ajánlani tudják a céget és a cég által forgalmazott klíma berendezéseket.

Vásárlóik nagy örömére télen is jó, kellemes időben tudják megvenni kedvenc termékeiket, a fűtés klímával egy nagyon jó megoldásnak mutatkozott.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.