Csak a sütőnek kell melegnek lennie, a levegőnek nem

Mostanában nagyon jól ment az üzlet, így arra gondoltam, hogy ebben a kegyetlen melegben igazán szükségünk lenne légkondira a sütödében. A nyári melegben nincs egyszerű dolgunk, a ventillátorok nem nyújtottak igazi megoldást, mivel egy viszonylag nagy tér hűtésére alkalmatlannak bizonyultak.
Az üzlet folyamatosan fejlődik, úgy döntöttünk, a legújabb beruházásunk egy olyan hasznos dolog lesz, mint a klíma.
Rá is kerestem, hogy klíma árak szereléssel, mert csak simán egy klímával nem tudnék sok mindent kezdeni, amióta csak szakember szerelheti be.

Általában a klímavásárlásnál a legnagyobb rejtett költség a beszerelés költsége szokott lenni. Nagyon megörültem, mikor találtam olyan honlapot, ahol nem titkolták, mégis mennyi az az annyi, és mennyibe fog kerülni a választott klíma felméréssel, beszereléssel, mindennel együtt. Annyira nagy szerencsém volt, hogy kifogtam még egy akciós időszakot is, amikor ingyenesen beszerelték a választott klímámat. Online rendeltem meg a készüléket, így kikerültem a sorban állást, a tömeget, a várakozást. Meglepett, mennyire egyszerűen és gyorsan megy ma már az ilyesmi, arra számítottam, hogy 3-4 hetet kell majd várnom rá, hogy majd kijöjjenek és beszereljék a klímámat, ehhez képest pár nap múlva már meg is hozták, és pár órával később már használni is tudtuk. Teljes garanciát vállalnak a készülékre, valamint vállalnak tisztítást és karbantartást is, szóval a légkondi használata teljesen biztonságos, a megfelelő tisztítás következtében nem fog egészségügyi gondokat okozni, és a karbantartás majd segít a műszaki állapotának megőrzésében is.  Egészen átlátható honlapjuk van, gyorsan, és könnyen sikerült klímához jutnom, a telepítést is nagyon profin végezték. Az egész klíma vásárlásban szerintem az volt a legnehezebb, mikor kiragasztottam az ajtóra, hogy légkondicionált helyiség. Ez a nyár sem telt el újítás nélkül, a vendégeink most már nem csak a téli hidegben térnek be hozzánk egy-egy kávéra, hanem nyáron is szívesebben betérnek majd a meleg elől egy-egy jegeskávéra.klíma árak szereléssel

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.