Apróhirdetésből beszerzett kincsek

Nagyon megszaporodott a megrendeléseink száma az utóbbi időben. Hirtelen, a semmiből szinte lett egy csomó új megrendelőnk, felkeresett minket több, pékárukat értékesítő cég is, hogy süssünk nekik dolgokat. Ebből adódóan bővítenünk kellett a kapacitásunkat. Nagyobb üzemet kellett bérelnünk, fel kellett vennünk néhány új alkalmazottat, és be kellett szereznünk pár új eszközt is. Elég borsos beruházás volt ez így egyszerre, de ha az ember fejlődni szeretne, akkor invesztálnia kell a vállalkozásába. Viszont, amennyire tudtuk, próbáltuk költséghatékonyan megoldani, amit csak lehetett, így néhány dologból használtat vettünk. Tévhit, hogy ami használt, az leharcolt is, gyakorlatilag új állapotú dolgokat vásároltunk másodkézből. Például sütőt is. Nagyon szuper, jól működő és még mutatós is, pedig használt.

 

Persze, nagyon oda kell figyelni, hogy ha az ember használtan vesz valamit, akkor ott valóban azt kapja, amit szeretne. Nálunk úgy működött, hogy a kedvenc apróhirdetéses weboldalamon rászűrtem a sütőkre, kinéztem 2-3 megfelelőnek tűnőt, amit a közelben árulnak. Felhívtam a tulajdonosokat, kikérdeztem őket a tulajdonságokról, és végül egy maradt, amit elmentem, megnéztem, megvásároltam. Ilyen egyszerű az egész, nem kell túl gondolni.

 

Az apróhirdetés rengetegben azért tudni kell tájékozódni. Szerencsére viszont ezen a nagyszerű weboldalon, tele vannak a hirdetések információval, nagyon informatív a felépítés, így már egészen konkrét információk birtokában tudjuk felhívni a tulajdonost.

 

És nem csak a sütőt vettük itt, hanem egy csomó másik eszközt is, amire még szükségünk volt. attól, hogy valakinek nem kell valami, még nem rossz, és másnak tökéletesen kielégítheti az igényeit. Na, így történt ez nálunk is. Találtam egy olyan hirdetőt, aki szinte új konyhai eszközöket adott el, mert ő is vezetett korábban egy sütödét, de már nem üzemelnek, így nincs szükségük az eszközökre, így arra gondoltak, hogy csinálnak egy kis pénzt belőlük, és eladják őket. Nekünk meg pont kapóra jött, mert szinte új eszközökhöz jutottunk töredék áron.

 

Szóval, nagyon jól jártunk, ez nem is kétséges. Sőt, keresgélés közben még csomó másra is rábukkantam a Nextapron, amire nem az üzemben, hanem otthon volt szükségem. Nem tudtam volna őket megvenni, ha nem az apróhirdetések között bukkanok rájuk, mert ha újakat vettem volna, akkor tutira legalább kétszer ennyi lett volna a kiadásom, és annyi pénzem nem lett volna. De így, töredék árból megvan minden, és ráadásul jó minőségben. Fel is hívtam gyorsan az anyukámat, miután bevásároltam, hogy neki is elújságoljam, milyen csodálatos vásárlási lehetőségre leltem. Ő is nagyon szeret bogarászni, és nem árt, ha kicsit kevésbé költekezik, szóval ez neki is egy fantasztikus lehetőség.

 

Szóval most már mehet a munka gőzerővel és ki tudjuk szolgálni a megrendelőink igényeit. Már nagyon várom ezt az elkövetkező időszakot. Nagyon nagy sikerekre számítok, és hiszem, hogy a profi kis csapatunkkal és a régi-új eszközeinkkel ezt el is fogjuk tudni érni.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.